Η Φύση δίνει απλόχερα και λειτουργεί θεραπευτικά

18,00

Εξαντλημένο

  Κάντε μια ερώτηση

Σκέψεις & Σημειώσεις / Ημερολόγιο 2021

Το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας είναι καρπός βιωματικής εμπειρίας της θεραπευτικής σημασίας της φύσης στην ψυχοσωματική υγεία.
Τα κείμενα καθώς και οι φωτογραφίες από την περιοχή του Πηλίου, αποτυπώνουν  την ομορφιά της φύσης στο κύκλο του χρόνου και γίνονται αφορμή για σκέψεις και σημειώσεις.
Ευχόμαστε στις σελίδες αυτές να βρείτε τον χώρο που χρειάζεστε ώστε να συνδέσετε τη  φύση «έξω» από εσάς με τη φύση «μέσα» σας.

Αταλάντη Απέργη & Δημήτρης Παντελής

Μπορείτε να το αναζητήσετε άμεσα σε όλα τα Βιβλιοπωλεία της γειτονιάς.

Επίσης στα άμεσα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία:

ΒΟΛΟΣ: Greekbooks

ΑΘΗΝΑ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ -ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΣΙΜΟΣ- ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ – ΓΡΑΦΙΔΑ ΠΥΛΑΙΑ

ΠΑΤΡΑ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

 


Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

18,00

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, γεμάτους από ξαφνικές αλλαγές και συχνά άσχημες εκπλήξεις, η ανασφάλεια, η αγωνία, ο φόβος της ανατροπής και της απώλειας  είναι κομμάτι της καθημερινότητας.  Η ανάγκη να νιώσουμε  θαλπωρή, ασφάλεια και  να νοηματοδοτήσουμε τη ζωή μάς οδηγεί στην  αναζήτηση ενός ασφαλούς τόπου όπου η ψυχή μας μπορεί να ξαποστάσει και να γαληνέψει. . Η ζωή σε επαφή με τη Φύση μπορεί να αποτελέσει το τελευταίο υγιές καταφύγιο σε έναν ανασφαλή και περίπλοκο κόσμο. Ανεξάντλητη και σε απόλυτη ισορροπία όπως είναι, δίνει απλόχερα και λειτουργεί θεραπευτικά, θυμίζοντας σε όλους μας την αξία της αρμονίας στη ζωή μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,300 kg
Εκδόσεις

Κοντύλι

Είδος

Ημερολόγιο

Κείμενα

Αταλάντη Απέργη, Δημήτρης Παντελής

Φωτογραφίες

Αταλάντη Απέργη

Εξώφυλλο - Σελιδοποίηση

Ιωάννα Κωστίκα

Γλωσσική επιμέλεια – Διόρθωση

Αντωνία Κιλεσσοπούλου

Επιμέλεια παραγωγής

Αταλάντη Απέργη, Δημήτρης Παντελής

Σελίδες

160

Διαστάσεις

13 x 18 εκ

Μορφή

Μαλακό εξώφυλλο

ISBN

978-960-9661-42-3

Έτος έκδοσης

Δεκέμβριος 2020

2 κριτικές για Η Φύση δίνει απλόχερα και λειτουργεί θεραπευτικά

  1. Στέλιος Φραγκούλης (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

    Είναι πάρα πολύ ωραίο. Τόσο που θα το προτιμούσα κανονικό βιβλιαράκι-ξενάγηση, χωρίς άλλη χρήση. Που αυτή βέβαια διασφαλίζει ένα ευρύτερο κοινό. Τις φωτογραφίες τις είδα αμέσως, αλλά ήθελα να δω και τις φράσεις. Οι φωτογραφίες είναι ακριβώς ό,τι μου αρέσει, δηλαδή α λ η θ ι ν έ ς. Είναι αυτό που υπάρχει και μπορεί να ζήσει ο καθένας αν στραφεί προς τα εκεί. Εκείνη η καταχνιά στην πλατεία, νόμιζα πως μύριζα τζάκι. Γεμάτες αρώματα. Οι λεζάντες είναι απλές όσο πρέπει, απλά δοσμένες αλήθειες, χωρίς ενοχλητικό στόμφο. Γενικά αυτό το στοιχείο μου αρέσει, η έλλειψη ωραιοποίησης. Σα να πιάνεις το χέρι του αναγνώστη, να το σφίγγεις και να τού λες “υπάρχει στ’ αλήθεια αυτό; “, δίνοντάς του αγάπη. Βάζεις έναν “μούργο” να σε κοιτάει από την πόρτα, ένα σαλιγκάρι και δίνεις τον γήινο τόνο. Πόσο ήθελα να χωθώ-χαθώ μέσα στον “τόπο” του βιβλίου αυτή τη στιγμή. Θα ήταν η γιατρειά μου από αυτό που περνάμε

  2. Βοκοτοπούλου Έλλη (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

    Ένα εξαιρετικό ημερολόγιο, πολύτιμος συνοδοιπόρος σε αυτήν την αλλόκοτη χρονιά. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.