Συγγραφείς

Έχουμε συνεργαστεί με τους παρακάτω συγγραφείς

x500

Bô Yin Râ

Γεννήθηκε το 1876 στο Aschaffenburg και μετέστη το 1943 στο Μassagno-Lugano. Σε νεαρή ακόμα ηλικία εκπαιδεύτηκε ως ζωγράφος σε διάφορες ακαδημίες ζωγραφικής, της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, του Παρισιού και της Βιέννης.

x500

Emmy van Deurzen

Η Emmy van Deurzen γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, στη συνέχεια πήγε στη Γαλλία για να σπουδάσει, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο και έγραψε τη διατριβή της για τη φαινομενολογία και την ψυχιατρική.

x500

Ernesto Spinelli

Ο Ernesto Spinelli έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία ψυχοθεραπευτών και εποπτών, πιο πρόσφατα ως Senior Fellow στη Σχολή Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Regent’s College School.

x500

Juan José Saer

Ο Juan José Saer (Serodino, Santa Fe, Αργεντινή, 28 Ιουνίου 1937 – Παρίσι, Γαλλία, 11 Ιουνίου 2005) ήταν Αργεντινός συγγραφέας, που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς στη λογοτεχνία και τη λογοτεχνία της Λατινικής Αμερικής στην ισπανική γλώσσα του αιώνα XX .

x500

Lucy Kung

Η Lucy Kueng είναι καθηγητής και διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας στη στρατηγική, την καινοτομία και την ηγεσία, με έμφαση στον αντίκτυπο της ψηφιοποίησης.

x500

Ο Kirk J. Schneider

Ο Kirk J. Schneider είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής που έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην πρόοδο της υπαρξιακής-ανθρωπιστικής θεραπείας, και υπαρξιακή-ολοκληρωτική θεραπεία.

x500a

Σταυρίνα Λαμπαδάρη

Η Σταυρίνα Λαμπαδάρη γεννήθηκε στον Βόλο. Έχει μελετήσει μονωδία και ανώτερα θεωρητικά με υποτροφία στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, παιδαγωγικά στην Πάτρα καθώς και γαλλική λογοτεχνία στη Γαλλία.

x500

Γιάνης Δημολιάτης

Ο Γιάνης Δηµολιάτης γεννήθηκε το 1951 στην Κάτω Σκαφιδωτή Πρεβέζης, όπου και τελείωσε το Δηµοτικό. Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα.

kostas_papageorgiou

Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Ελασσόνα και τον Έβρο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας Επιστήμης (Ε.Κ.Π.Α).

Untitled-4

Untitled-4

Untitled-4

×