Tennis: η Άπω Μέθοδος

18,68

  Κάντε μια ερώτηση

Εφαρμοσμένες Αρχές Τεχνικής, Κινητικής και Σωματικής ανάπτυξης υψηλής απόδοσης

Κωνσταντίνος Γ.Παπαγεωργίου MSc
Νέο βιβλίο για το τένις στο οποίο παρουσιάζεται το πρωτοποριακό σύστημα εκ-μάθησης της «Άπω Μεθόδου», προσαρμοσμένης στο συγκεκριμένο άθλημα, με σκοπό την εις βάθος κατάκτηση όλων των παραμέτρων που συνθέτουν και δομούν έναν επιτυχημένο παίκτη (επαγγελματία ή όχι), με σκοπό την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς κορυφαίων αθλητών. Το βιβλίο αποτελεί και πανεπιστημιακό σύγγραμμα, αφού διανέμεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στους φοιτητές ειδικότητας αντισφαίρισης.
Η Άπω Μέθοδος (Distal Method – www.distalmethod.com) είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας του συγγραφέα σε ζητήματα κινητικής μάθησης και απόδοσης. Σκοπός της μεθόδου είναι η παγκοσμίου επιπέδου ειδίκευση σε δεξιότητες που εμπλέκουν τόσο σωματικές, όσο και νοητικές ικανότητες μέσω της αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων του ανθρωπίνου σώματος οι οποίοι οδηγούν σε μάθηση, και μόνο αυτών.

Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

18,68

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Tennis: η Άπω Μέθοδος

Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο του ιδίου «Tennis: Εφαρμοσμένες Αρχές Τεχνικής και Κινητικής Ανάπτυξης» (2008), το παρόν έργο έχει κατεύθυνση πολύ πιο συγκεκριμένη, με νέα στοιχεία από πρωτότυπες δημοσιευμένες έρευνες του συγγραφέα, μεθοδολογικές συμβουλές, αρχές, αναλύσεις και σχόλια. Αποκρυσταλλώνει δε την διετή εμπειρία του στην εκπαίδευση επαγγελματιών προπονητών αντισφαίρισης. Το παρόν έργο περιέχει επίσης δύο μοντέλα ανάπτυξης φυσικής κατάστασης, δύο μοντέλα ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων, τεχνική, στρατηγική / τακτική, και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη «ταλέντων» – δηλαδή όλων μας.
Για τον συγγραφέα
Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Ελασσόνα και τον Έβρο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφί-ας Επιστήμης (Ε.Κ.Π.Α), καθώς και της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων (Τ.Ε.Ι.Α), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και σήμερα είναι Υποψήφιος Δρ. Φιλοσοφίας (Φ.Π.Ψ). Εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια ως αναπληρωτής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης, τα τελευταία δύο έτη σε Ι.Ε.Κ. έχει αναλάβει τη διδασκαλία σε διάφορα μαθήματα σχετικά με αθλητι-κή επιστήμη (φυσιολογία, ανατομία, κινητική μάθηση, αθλ. Ψυχολογία, παιδα-γωγική, τένις). Δραστηριοποιείται ως προπονητής τένις επί μια δεκαετία. Συμμε-τέχει ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός στο «metadeftero.gr» και στο «Αίτιον Τηλεόραση» αντίστοιχα. Είναι μουσικός, σολίστ κλασικής κιθάρας (Σχολή Ε. Μπουντούνη) έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το μουσικό άλμπουμ Ten is Club (Yafka Records). Στις ενασχολήσεις του συγκαταλέγονται οι πολεμικές τέχνες (Aikido, Wing Tzun). Τέλος, είναι συντονιστής της ομάδας εργασίας του Δ.Ε. Λέκκα και δημιουργός του Episteme Project.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,700 kg
Συγγραφέας

Κωνσταντίνος Γ. Παπαγεωργίου MSc

Εκδόσεις

Κοντύλι

Διαστάσεις

16×23,5 εκ

Γλώσσα

Ελληνικά

Σελίδες

338

Μορφή

Σκληρό εξώφυλλο

Δημιουργική επιμέλεια

Δημήτρης Παντελής

Έτος έκδοσης

2017

ISBN

978-960-9661-28-7

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.