Πλαστή ταυτότητα

13,00 11,70

  Κάντε μια ερώτηση

Η «Πλαστή Ταυτότητα» είναι ένα αλληγορικό διήγημα σε μορφή κόμικ. Ο πρόλογος, ο οποίος έχει γίνει τραγούδι, αφορά έναν άνθρωπο που ψάχνει να βρει  τον εαυτό του. Όσο προχωράμε στην ανάγνωση του βιβλίου, συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι όλα όπως παρουσιάζονται στην αρχή, αλλά το νόημα και η ουσία αυτών είναι πιο βαθιά και αποκαλύπτονται αργότερα. Έχει να κάνει με τις αξίες και αγγίζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία τα οποία φαινομενικά μοιάζουν να είναι αταίριαστα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν τα « κομμάτια ενός παζλ» που αν ενωθούν δείχνουν την πραγματική εικόνα..Δίνει κοινωνικά μηνύματα, δημιουργεί απορίες και έχει σκοπό να προβληματίσει το κάθε άτομο αναλόγως με τον τρόπο που θα το «αφουγκραστεί».


Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

13,00 11,70

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Η «Πλαστή Ταυτότητα» είναι ένα αλληγορικό διήγημα σε μορφή κόμικ.
Ο πρόλογος, ο οποίος έχει γίνει τραγούδι, αφορά έναν άνθρωπο που ψάχνει να βρει  τον εαυτό του. Όσο προχωράμε στην ανάγνωση του βιβλίου, συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι όλα όπως παρουσιάζονται στην αρχή, αλλά το νόημα και η ουσία αυτών είναι πιο βαθιά και αποκαλύπτονται αργότερα.
Έχει να κάνει με τις αξίες και αγγίζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία τα οποία φαινομενικά μοιάζουν να είναι αταίριαστα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν τα « κομμάτια ενός παζλ» που αν ενωθούν δείχνουν την πραγματική εικόνα..
Δίνει κοινωνικά μηνύματα, δημιουργεί απορίες και έχει σκοπό να προβληματίσει το κάθε άτομο αναλόγως με τον τρόπο που θα το «αφουγκραστεί».

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,500 kg
Συγγραφέας

Έφη Ψαροπούλου

Εικονογράφηση

Αθηνά – Μαρία Μιχοπούλου

Επιμέλεια παραγωγής

Δημήτρης Παντελής

Διαστάσεις

21×29 εκ

ISBN

978-960-9661-67-6

Έτος έκδοσης

Απρίλιος 2024

Εκδόσεις

Κοντύλι

Σελίδες

36

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πλαστή ταυτότητα”

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.