Η Άπω Μέθοδος

18,50 12,03

Σε απόθεμα

  Κάντε μια ερώτηση

Οι αρχές της επιτηδειότητας

Κωνσταντίνος Γ.Παπαγεωργίου MSc

Μια νέα μέθοδος μάθησης για αθλητισμό κάθε είδους που αφορά φοιτητές, εκ-παιδευτικούς, γονείς και ενασχολούμενους με κάθε πτυχή της ειδίκευσης σε κινητικές και νοητικές δραστηριότητες.
Η Άπω Μέθοδος (www.distalmethod.com) είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας σε ζητήματα κινητικής μάθησης – και όχι μόνο. Σκοπός της μεθόδου είναι η παγκοσμίου επιπέδου ειδίκευση σε δεξιότητες που εμπλέκουν τόσο σωματικές, όσο και νοητικές ικανότητες μέσω της αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων του ανθρωπίνου σώματος.
Τι είδους μάθηση; Οι νευροφυσιολογικοί μηχανισμοί που εμπλέκονται τόσο σε νοητικές όσο και σε κινητικές-σωματικές διεργασίες εκμάθησης είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό κοινοί. Με λίγα λόγια, δεν μπορεί να μελετηθεί η κινητική μάθη-ση καθ’ ολοκληρίαν αν δεν υπερβούμε το σύνορο προς το χώρο των νοητικών ικανοτήτων. Στην πορεία, η ανάγκη συνυπολογισμού κοινωνιολογικών, εκπαι-δευτικών ή φιλοσοφικών παραμέτρων προβάλλει ως αναγκαία. Έτσι, η μεθοδο-λογία ανάπτυξης των ικανοτήτων που χρειάζονται π.χ. οι πιανίστες, οι τενίστες και οι οδηγοί αγώνων, είναι σε όλα τα σημαντικά σημεία η ίδια με τη μεθοδολο-γία που θα ακολουθήσουν π.χ. οι μαθηματικοί, οι ακτινολόγοι και οι δοκιμιογ-ράφοι για να γίνουν οι καλύτεροι στο χώρο τους.
Το βιβλίο εμπεριέχει επιπροσθέτως την ύλη για τα μαθήματα της Κινητικής Μά-θησης και της Αθλητικής Ψυχολογίας των ΙΕΚ, Γλωσσάρι Όρων και Λεξικό.
  • ISBN:978-960-9661-27-0

Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

18,50 12,03

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Η Άπω Μέθοδος – Οι αρχές της επιτηδειότητας

Για τον συγγραφέα
Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Ελασσόνα και τον Έβρο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφί-ας Επιστήμης (Ε.Κ.Π.Α), καθώς και της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων (Τ.Ε.Ι.Α), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και σήμερα είναι Υποψήφιος Δρ. Φιλοσοφίας (Φ.Π.Ψ). Εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια ως αναπληρωτής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης, τα τελευταία δύο έτη σε Ι.Ε.Κ. έχει αναλάβει τη διδασκαλία σε διάφορα μαθήματα σχετικά με αθλητι-κή επιστήμη (φυσιολογία, ανατομία, κινητική μάθηση, αθλ. Ψυχολογία, παιδα-γωγική, τένις). Δραστηριοποιείται ως προπονητής τένις επί μια δεκαετία. Συμμε-τέχει ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός στο «metadeftero.gr» και στο «Αίτιον Τηλεόραση» αντίστοιχα. Είναι μουσικός, σολίστ κλασικής κιθάρας (Σχολή Ε. Μπουντούνη) έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το μουσικό άλμπουμ Ten is Club (Yafka Records). Στις ενασχολήσεις του συγκαταλέγονται οι πολεμικές τέχνες (Aikido, Wing Tzun). Τέλος, είναι συντονιστής της ομάδας εργασίας του Δ.Ε. Λέκκα και δημιουργός του Episteme Project.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,700 kg
Εκδόσεις

Κοντύλι

Γλωσσική επιμέλεια – Διόρθωση

Κωνσταντίνος Γ.Παπαγεωργίου

Σχεδιασμός εξωφύλλου

Δέσποινα Βαφείδου

Δημιουργική επιμέλεια

Δημήτρης Παντελής

Σελιδοποίηση

Ζωή Ιωαννίδου

Μορφή

Σκληρό εξώφυλλο

Σελίδες

162

Διαστάσεις

14×20 εκ

Γλώσσα

Ελληνικά

Έτος έκδοσης

2017

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Η Άπω Μέθοδος”

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.