Βαδίζοντας τους δρόμους του αετού – YING SHOU QUAN

22,50

Εξαντλημένο

  Κάντε μια ερώτηση
Παναγιώτης Δερβέντης

Το Ying Shou Quan (χέρι του αετού) ή, αλλιώς, Ying Zhao Quan (νύχι του αετού) είναι ένα από τα πιο διάσημα και μαχητικά παραδοσιακά στιλ wushu. Βασικό στοιχείο της τεχνικής του είναι ο συνδυασμός συνεχόμενων χτυπημάτων με αρπαγές και κλειδώματα των αρθρώσεων, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής του είναι η συνύπαρξη και εναλλαγή ποιοτήτων όπως το σκληρό και το μαλακό, το σταθερό και το γρήγορο,
το συμπαγές και το ανάλαφρο.
Στο βιβλίο αυτό αναλύονται σε βάθος τα θεμελιώδη στοιχεία του συστήματος, οι βασικές μέθοδοι εξάσκησης σε αυτό, μια σειρά από χαρακτηριστικές τεχνικές μάχης, καθώς και η διάσημη φόρμα «Δέκα Δρόμοι Xing Quan»
(Shi Lu Xing Quan / 十路行拳), η οποία δημιουργήθηκε από το «βασιλιά του αετού» Chen Zi Zheng και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέρη της ύλης του Ying Shou Quan.

Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

22,50

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Βαδίζοντας τους δρόμους του αετού – YING SHOU QUAN

Ο συγγραφέας, shifu Παναγιώτης Δερβέντης, είναι εσωτερικός μαθητής του grandmaster του «αετού» Guo Xian He, ενός από τους τελευταίους μεγάλους δασκάλους της παλαιάς γενιάς αυτού του σπουδαίου συστήματος.
Ο Παναγιώτης Δερβέντης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Beijing Sport University (BSU). Έχει δίπλωμα προπονητή Wushu στις κατηγορίες taolu και sanda από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και, από το 2004, είναι κάτοχος 5ου duan από την Κινεζική Ομοσπονδία Wushu. Είναι διεθνής κριτής taolu και έχει διατελέσει μέλος της τεχνικής επιτροπής για τα παραδοσιακά taolu στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Wushu.
Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των κινεζικών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, ως ένας από τους βασικούς υπευθύνους της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu.
Διδάσκει κινεζικές πολεμικές τέχνες (eagle claw, yang style taiji, βόρειο shaolin, daoyin yangshen qigong) εδώ και δεκαπέντε χρόνια και έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2008, στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Wushu, κατέκτησε τη 2η και την 3η θέση στις κατηγορίες του «κονταριού» και της «βόρειας γροθιάς» αντίστοιχα.
Ο shifu Παναγιώτης Δερβέντης είναι, από το 1996, εσωτερικός μαθητής του grandmaster του «αετού» Guo Xian He και επικεφαλής του «Ying Shou Quan της οικογένειας Guo» στην Ελλάδα.
Το βιβλίο πωλείται από το ηλεκτρονικό μαςβιβλιοπωλείο (e-shop) . Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας 4,5 €

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,700 kg

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.