Τέχνη και Συμβουλευτική- Εκφραστική Γραφή. Μια πρόταση Συμβουλευτικής Παρέμβασης σε Ομάδα Αυτογνωσίας μέσω Τέχνης

18,90 17,01

  Κάντε μια ερώτηση

Η οικουμενική γλώσσα της τέχνης ως μέσο θεραπευτικό στοχεύει στη δημιουργική διαδικασία κατά βάση, παρά στο αποτέλεσμα αυτής.
Μια διαδικασία που διευκολύνει την έκφραση οδυνηρών συναισθημάτων, συχνά κρυμμένων βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή. Μια διαδικασία που ενισχύει τη σύνδεση νου και ψυχής. Που διεγείρει τη φαντασία. Που πυροδοτεί τη δημιουργικότητα. Που χαρίζει ελπίδα.
Στο ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον δε μιας ομάδας αυτογνωσίας-προσωπικής ανάπτυξης κάθε μέλος της επικοινωνεί το δημιούργημά του στα άλλα μέλη. Συνδέεται. Εμπνέει. Διαφωτίζει.
Οι λέξεις που γεννά η εκφραστική γραφή γίνονται καθρέφτες. Μέσα τους αντανακλάται η προσωπική ιστορία. Μέσα τους μπορείς να βυθιστείς και να αναδυθείς.
Το παρόν εγχείρημα, με αναφορά στην τέχνη, στις εκφραστικές τέχνες και ιδιαίτερα στην εκφραστική γραφή, απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες ψυχικής υγείας όσο και στον καθένα που αντλεί ενέργεια και έμπνευση καθώς με όχημα την τέχνη περιπλανιέται στα ανεξερεύνητα τοπία της ψυχής.

 


Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

18,90 17,01

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg
Είδος

Βιβλίο

Μορφή

Μαλακό εξώφυλλο

Συγγραφέας

Ελισάβετ Πρεβεζιάνου

Επιμέλεια Κειμένου

Γιάννης Γαλανόπουλος

Επιμέλεια παραγωγής

Δημήτρης Παντελής

Διαστάσεις

14×20 εκ

Σελίδες

88

Έτος έκδοσης

2022

Εκδόσεις

Κοντύλι

ISBN

978-960-9661-53-9

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Τέχνη και Συμβουλευτική- Εκφραστική Γραφή. Μια πρόταση Συμβουλευτικής Παρέμβασης σε Ομάδα Αυτογνωσίας μέσω Τέχνης”

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.