Ο υπαρξισμός στην ψυχοθεραπεία

16,80

Εξαντλημένο

  Κάντε μια ερώτηση

(Existential Therapies)

Mick Cooper

Τι σημαίνει να είμαι υπαρξιακός ψυχοθεραπευτής; Ποιες είναι οι διαφορετικές υπαρξιακές προσεγγίσεις στην ψυχοθεραπεία; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποιες οι αδυναμίες των προσεγγίσεων αυτών;
Το βιβλίο Ο υπαρξισμός στην ψυχοθεραπεία απαντά στα ερωτήματα προσφέροντας στους επαγγελματίες και τους σπουδαστές του χώρου αλλά και στο ευρύτερο κοινό μια εξαιρετικά χρήσιμη εισαγωγή στο πλούσιο τοπίο των υπαρξιακών προσεγγίσεων.
Με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή και την άμεση επαφή με τον θεραπευόμενο,το βιβλίο: παραθέτει και αναλύει τις έξι βασικές υπαρξιακές προσεγγίσεις,παρουσιάζει μερικές από τις σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της υπαρξιακής ψυχολογίας, όπως οι Binswanger, Boss, Frankl, Laing, May, Yalom, Van Deurzen και Spinelli, συγκρίνει τις κυριότερες υπαρξιακές προσεγγίσεις εντοπίζοντας τα κοινά αλλά και τα διαφορετικά τους σημεία,παρέχει αναλυτικές οδηγίες και παραπομπές για περαιτέρω μελέτη.
Με παραδείγματα από διαλόγους μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή, καθώς και μέσα από περιπτωσιολογικές μελέτες, προσφέρει στους σπουδαστές και τους επαγγελματίες ψυχοθεραπευτές πολλά χρήσιμα στοιχεία, που μπορούν να ενσωματώσουν εποικοδομητικά στη δουλειά τους.

  • ISBN:978-960-89393-7-0

Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

16,80

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Ο υπαρξισμός στην ψυχοθεραπεία

Ο Mick Cooper είναι καθηγητής Συμβουλευτικής στο πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Γλασκόβη και αναγνωρισμένος υπαρξιακός ψυχοθεραπευτής (UKCP).
Η έκδοση αυτή αποτελεί ορόσημο στη μακρόχρονη ιστορία των υπαρξιακών θεραπειών και προσφέρει μια σαφή και οξυδερκή επισκόπηση των αντιπαραβαλλόμενων μορφών της προσέγγισης, όπως αυτή ασκείται σήμερα.
Emmy Van Deurzen
New School of Psychotherapy and Counselling, UK

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.700 kg
Συγγραφέας

Mick Cooper

Εκδόσεις

Άσπρη λέξη

Γλωσσική επιμέλεια – Διόρθωση

«γίγνεσθαι» Ελληνική Ομάδα Υπαρξιακής Ψυχολογίας

Μεταφραστής/-ια

Μεσένια Δημοπούλου

Διαστάσεις

15.5×23.5 εκ.

Σελίδες

184

Γλώσσα

Ελληνικά

Μορφή

Σκληρό εξώφυλλο

Έτος έκδοσης

2008

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ο υπαρξισμός στην ψυχοθεραπεία”

General Enquiries

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.