Ο Καθρέφτης του Πράσινου Δωματίου

33,00 29,70

  Κάντε μια ερώτηση

Χαριτίνη Γεωργοπούλου

Είναι ένα Βιβλίο Φιλοσοφικής Ψυχολογίας για παιδιά αλλά και για ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας που ολοένα μεγαλώνουν και «περπατούν» τη Ζωή.

Όλα ξεκινούν από ένα Παραμύθι το οποίο ακολουθούν τέσσερις ψυχοπαιδαγωγικές δράσεις που βοηθούν τη Μαρία, το κεντρικό πρόσωπο του Παραμυθιού, να ανακουφίσει τις πολλές και πάρα πολλές σκέψεις που έχει κάνει από τη στιγμή που κοίταξε  κάπως βαθύτερα τον Καθρέφτη του Πράσινου Δωματίου της. Εκεί είδε πολλά και πάρα πολλά πράγματα που την αναστάτωσαν, γιατί ήταν όμορφα πολύ, μα ήταν μακρινά και κάποια ακόμα πιο μακρινά.

Έτσι με τη βοήθεια του «Αυτό Δεν το Γνωρίζω», του «Η Αγκαλιά  του Δεν Πειράζει», του «Μου δίνεις Λίγο Χρόνο;» και του «Σχεδιάζοντας ένα Σαλιγκαράκι Ζωής», η Μαρία έδωσε τη υπόσχεση στον Καθρέφτη του Πράσινου Δωματίου της πως θα έρθει να τον βρει και πως θα τον κοιτάζει συχνά, αφήνοντας τα γλυκά μάτια της να τσούζουν κάποιες φορές από το λευκό του φως.

Το Βιβλίο μεριμνά ιδιαίτερα για την καλλιέργεια της αυτογνωσίας, της σωματογνωσίας, της συναισθηματικής έκφρασης μέσα από την αναγνώριση των συναισθημάτων. Επιπλέον θέλει να εκφράσει την αποδοχή και την ψύχραιμη στάση απέναντι σε όσα συμβαίνουν, ώστε οι άνθρωποι να εμπνευστούν την επικοινωνία και να μπορούν να μπαίνουν σε απλούς μα σημαντικούς φιλοσοφικούς διαλόγους όπως και να μπορούν να προεκτείνουν τη σκέψη τους σε ένα όμορφο Μέλλον ξεκινώντας από … Τώρα.


Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

33,00 29,70

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,500 kg
Συγγραφέας

Χαριτίνη Γεωργοπούλου

Εικονογράφηση

Κωστής Κτιστάκης

Επιμέλεια Κειμένου

Κατερίνα Γούλα

Επιμέλεια παραγωγής

Δημήτρης Παντελής

Μορφή

Σκληρό εξώφυλλο

Διαστάσεις

19 x 26

Σελίδες

72

Εκδόσεις

Κοντύλι

ISBN

978-960-9661-49-2

Έτος έκδοσης

Δεκέμβριος 2021

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο Καθρέφτης του Πράσινου Δωματίου”

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…