Εξαντλήθηκε

Ημερολόγιο 2011- Συναισθήματα

13,54

Εξαντλημένο

  Κάντε μια ερώτηση

Γιώργος Καστρουνής

Τα «Συναισθήματα» είναι ένα Ημερολόγιο αποτελούμενο από μικρά λογοτεχνικά κείμενα ή αλλιώς ενσταντανέ συνοδευόμενα από ασπρόμαυρες συλλεκτικές ρετρό εικόνες με θέμα τα ποικίλα, έντονα, και πολλές φορές αντικρουόμενα συναισθήματα στον έρωτα. Ένα θέμα που αναμφισβήτητα αγγίζει όλους μας καθώς όλοι, ανεξαιρέτως φύλου και ηλικίας, έχουμε ζήσει, γευτεί, χαρεί, πληγωθεί και παραλογισθεί από το ερωτικό συναίσθημα. Πιο συγκεκριμένα, το Ημερολόγιο εστιάζει στις εντάσεις των δύο φύλων, στα πάθη και στους πόθους τους, στα ανεκπλήρωτα όνειρα τους, στις κρυφές επιθυμίες τους.
Στο Ημερολόγιο, οι μεν εικόνες ενισχύουν και αναδεικνύουν τα κείμενα, τα δε κείμενα προβάλουν και «ζωντανεύουν» τις εικόνες. Έτσι, τα ενσταντανέ μπορούν να χαρακτηριστούν σαν μικρές σκηνές που εξελίσσονται μπροστά στον αναγνώστη. Κυρίαρχο στοιχείο τους είναι το ρήμα (και όχι τόσο το ‘δεσμευτικό’ επίθετο). Αυτό γίνεται για να τονιστεί και να αναδειχθεί η πράξη, η δράση, με λίγα λόγια, η θεατρικότητα των κειμένων. Τα κείμενα επίσης είναι μικρά, περιεκτικά, τα μηνύματά τους είναι συμπυκνωμένα. Δεν ταλαιπωρούν τον αναγνώστη με περιττά λόγια και δυσνόητα νοήματα, αλλά αντιθέτως τον διευκολύνουν να κατανοήσει και να εκτιμήσει εύκολα και άμεσα το μήνυμα τους, προβληματίζοντάς τον ευχάριστα.

  • Σε ποθώ, σε θέλω, σε χρειάζομαι… Εσύ μόνο μ’ αγαπάς…
  • Αυτός θέλει να κοιμηθεί. Αυτή θέλει να διαβάσει. Διαφωνούν.
    Τελικά συμβιβάζονται και κάνουν έρωτα.
  • Όποτε σε σκέφτομαι, ένα ποτάμι ορμητικό πλημμυρίζει την ψυχή μου. Ξεδιψάω και πνίγομαι ταυτόχρονα

 

Τηλεφωνική παραγγελία:
+30 24230 86757

  • ISBN:978-960-99264-4-7

Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

13,54

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Ημερολόγιο 2011- Συναισθήματα

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,700 kg
Γλωσσική επιμέλεια – Διόρθωση

Άννα Ιορδανίδου

Κείμενα

Γιώργος Καστρουνής

Γλώσσα

Ελληνικά

Σελίδες

280

Διαστάσεις

12,5×18,5 εκ

Έτος έκδοσης

2010

Μορφή

Σκληρό εξώφυλλο

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.