Προτεινόμενα

Επέκεινα. Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα.

Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα

Το Επέκεινα Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία θέτει κάθε άνθρωπος: Συνεχίζει να υπάρχει η συνείδησή μου μετά την αποσύνθεση του φυσικού μου σώματος; Πρέπει να συνεχίσω να παραμένω στη γη, ζώντας σε κάποιο άλλο ανθρώπινο σώμα ή σε κάποιο σώμα ζώου; Έχει ο Θεός χρόνο να ασχοληθεί προσωπικά με τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που εγκαταλείπουν καθημερινά τη γη; Λαμβάνει χώρα το μεγάλο δικαστήριο της κρίσεως; Υπάρχει ο παράδεισος και η κόλαση; Τι συμβαίνει κατά τη διαδικασία του θανάτου;

 

Κατηγορίες: ,

14,60 13,14

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Επέκεινα. Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα.

Οι απαντήσεις του Μπο Γιν Ρα δεν αποτελούν κάποιο φιλοσοφικό ή φιλολογικό-ιστορικό σύμφυρμα, ούτε αποσκοπούν στη διαφήμιση κάποιας συγκεκριμένης κοσμοθεωρίας. Αντιθέτως, αποτελούν μία ουδέτερη κατάθεση ενός Γνώστη, η οποία πηγάζει από πνευματική-βιωματική εμπειρία.    Τέτοιοι Γνώστες έχουν εμφανιστεί κατ’ επανάληψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης παρουσίας στη γη. Το γεγονός ότι κάποιοι αδαείς σφετερίστηκαν και παραποίησαν τις αποκαλύψεις τους, μέχρι του σημείου που δύσκολα είναι πια αναγνωρίσιμες, δεν μειώνει την αξία της Αλήθειας που υπάρχει σ’ αυτές.
Οι μαρτυρίες που αποκαλύπτονται στο Βιβλίο για το Επέκεινα και την Αιώνια Ζωή, συνάδουν απόλυτα με τις τόσο επίκαιρες αφηγήσεις κλινικά νεκρών οι οποίοι επανήλθαν στη ζωή. Θα έπρεπε εδώ να αναφερθεί ότι ενώ το βιβλίο αυτό γράφτηκε πενήντα χρόνια πριν από την E.Kubler-Ross και τον R.A. Moody, παρέχει μία ασύγκριτη σε βάθος πληροφόρηση για το Επέκεινα. Κανένα βιβλίο μέχρι τώρα δεν έχει περιγράψει με τόση λεπτομέρεια τον ζωντανό κόσμο του Πνεύματος, στον οποίο θα βρεθούμε μετά το σωματικό θάνατο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.5 kg
Συγγραφέας

Bô Yin Râ

Εκδόσεις

Κοντύλι

Σχεδιασμός εξωφύλλου

Δέσποινα Βαφείδου

Σελιδοποίηση

Δέσποινα Βαφείδου

Μεταφραστής/-ια

Ρούσσος Κυραννός

Διαστάσεις

14Χ20,5 εκ

Μορφή

Σκληρό εξώφυλλο

Γλώσσα

Ελληνικά

Σελίδες

104

Έτος έκδοσης

2020

ISBN

978-960-9661-38-6

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Επέκεινα. Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα.”