Επέκεινα. Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα.

14,60 11,68

Προσφορά!
  Κάντε μια ερώτηση

Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα

Το Επέκεινα Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία θέτει κάθε άνθρωπος: Συνεχίζει να υπάρχει η συνείδησή μου μετά την αποσύνθεση του φυσικού μου σώματος; Πρέπει να συνεχίσω να παραμένω στη γη, ζώντας σε κάποιο άλλο ανθρώπινο σώμα ή σε κάποιο σώμα ζώου; Έχει ο Θεός χρόνο να ασχοληθεί προσωπικά με τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που εγκαταλείπουν καθημερινά τη γη; Λαμβάνει χώρα το μεγάλο δικαστήριο της κρίσεως; Υπάρχει ο παράδεισος και η κόλαση; Τι συμβαίνει κατά τη διαδικασία του θανάτου;

 


Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.

14,60 11,68

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Επέκεινα. Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα.

Οι απαντήσεις του Μπο Γιν Ρα δεν αποτελούν κάποιο φιλοσοφικό ή φιλολογικό-ιστορικό σύμφυρμα, ούτε αποσκοπούν στη διαφήμιση κάποιας συγκεκριμένης κοσμοθεωρίας. Αντιθέτως, αποτελούν μία ουδέτερη κατάθεση ενός Γνώστη, η οποία πηγάζει από πνευματική-βιωματική εμπειρία.    Τέτοιοι Γνώστες έχουν εμφανιστεί κατ’ επανάληψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης παρουσίας στη γη. Το γεγονός ότι κάποιοι αδαείς σφετερίστηκαν και παραποίησαν τις αποκαλύψεις τους, μέχρι του σημείου που δύσκολα είναι πια αναγνωρίσιμες, δεν μειώνει την αξία της Αλήθειας που υπάρχει σ’ αυτές.
Οι μαρτυρίες που αποκαλύπτονται στο Βιβλίο για το Επέκεινα και την Αιώνια Ζωή, συνάδουν απόλυτα με τις τόσο επίκαιρες αφηγήσεις κλινικά νεκρών οι οποίοι επανήλθαν στη ζωή. Θα έπρεπε εδώ να αναφερθεί ότι ενώ το βιβλίο αυτό γράφτηκε πενήντα χρόνια πριν από την E.Kubler-Ross και τον R.A. Moody, παρέχει μία ασύγκριτη σε βάθος πληροφόρηση για το Επέκεινα. Κανένα βιβλίο μέχρι τώρα δεν έχει περιγράψει με τόση λεπτομέρεια τον ζωντανό κόσμο του Πνεύματος, στον οποίο θα βρεθούμε μετά το σωματικό θάνατο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg
Συγγραφέας

Bô Yin Râ

Εκδόσεις

Κοντύλι

Μεταφραστής/-ια

Ρούσσος Κυραννός

Διαστάσεις

14Χ20,5 εκ

Μορφή

Μαλακό εξώφυλλο

Γλώσσα

Ελληνικά

Σελίδες

104

Έτος έκδοσης

2020

ISBN

978-960-9661-38-6

1 κριτική για Επέκεινα. Το βιβλίο για τη ζωή μετά το θάνατο και την αιωνιότητα.

 1. Δημήτρης Ροκίτης

  Το βιβλίο σε προσελκύει κατ΄ αρχήν από τη φωτογραφία του εξώφυλλου του που επιτυχώς σχετίζεται με το περιεχόμενο του, αλλά βέβαια και από το μονολεκτικό τίτλο του, δηλ. την αρχαιολληνική λέξη ‘επέκεινα’, όπου στον υπότιτλο επεξηγείται η έννοια της.
  Η εξαιρετική επιλογή της φωτογραφίας επαναλαμβάνεται και στο συνοδευόμενο σελιδοδείκτη, όπου μπορείς να τη δεις, αλλά σε ευρύτερη οπτική γωνία! Πανέμορφη!
  Για τον αναγνώστη που ενδιαφέρεται να έχει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα περί θανάτου, το ‘επέκεινα’ είναι ένα από τα ελαχιστότατα βιβλία που μπορεί να τον διαφωτίσει, να τον προβληματίσει και να συλλογιστεί βαθιά!
  Ο Bon Yin Ra για 100 χρόνια τώρα, δεν χαϊδεύει με το γράψιμό του τον αναγνώστη και ο νεοεισερχόμενος στα πνευματικά θέματα, που ανιχνεύει το μέγιστο μυστήριο μετά την ύστατη αναπνοή, θα πρέπει να επιμείνει στη μελέτη, ώστε να ξεκλειδωθούν τα νοήματα των παραγράφων του!
  Φυσικά ο αναγνώστης θα αναρωτηθεί πολλές φορές αν όσα αναγράφονται έχουν ψήγματα αλήθειας και δεν είναι λογοτεχνικές φαντασιώσεις του συγγραφέα, αλλά αν τα διασταυρώσει με άλλα παρόμοια έργα, όπως π.χ. την ‘Θεία Κωμωδία’ του Δάντη ή τον πίνακα ‘Κήπος των επίγειων απολαύσεων’ του H.Bosch, ίσως λάβει τις ανάλογες απαντήσεις!
  Στα επιπρόσθετα θετικά της έκδοσης είναι και το βιογραφικό του συγγραφέως, συνοδευόμενο με τη πλούσια εργογραφία του, στο τέλος του βιβλίου.
  Όποιος ενδιαφέρεται για περαιτέρω ανάγνωση έργων αυτού του ιδιότυπου συγγραφέα και ζωγράφου με το παράξενο ονοματεπώνυμο, το ‘Κοντύλι’ προσφέρει με έκπτωση δύο βιβλία του, άλλων εκδόσεων και μάλιστα του ίδιου μεταφραστή: Ρούσσου Κυραννού.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Γενικές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…