Χούλιο Κορτάσαρ – Η βιογραφία

25,50 20,40

  Κάντε μια ερώτηση

Αν οι Αρλτ και Μπόρχες χάρισαν μια καινούργια πνοή ζωής στη λογοτεχνία της Αργεντινής, ο Κορτάσαρ τής έδωσε χαρά, ελευθερία και αυτοπεποίθηση προκειμένου να διερευνήσει τη βαθύτατα μυστηριώδη ανθρώπινη φύση. (…) Θα τον κληρονομήσουν εκατομμύρια αναγνώστες και μια χώρα –η Αργεντινή– που ποτέ δεν τον αποδέχτηκε, επειδή της έπεφτε πολύς.
Οσβάλντο Σοριάνο
Τον αγαπάμε επειδή είναι καλοκάγαθος. Είναι καλοκάγαθος άνθρωπος και πολύ καλός συγγραφέας. Έχει τόσο μεγάλη καρδιά που ο Θεός αναγκάστηκε να δημιουργήσει ένα εξίσου μεγάλο σώμα για να χωρέσει άνετα. Έπειτα συνδύασε τα συναισθήματα με το πνεύμα του Χούλιο. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Χούλιο δεν ήταν μόνο καλός αλλά και δίκαιος άνθρωπος. Όλοι ξέρουμε πόσες θυσίες έχει κάνει για τη δικαιοσύνη. Για τους δίκαιους σκοπούς και για να υπάρχει ομόνοια μεταξύ όλων των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν, ο Χούλιο είναι τρεις φορές καλός. Γι’ αυτό τον αγαπάμε. Τον αγαπάμε οι φίλοι, οι θαυμαστές και οι αδελφοί του. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο μεγαλύτερος αδελφός μας. Μας έχει μάθει, με τις συμβουλές και με τα βιβλία του τα οποία έγραψε για μας, την ομορφιά της ζωής, παρά τον πόνο, το βάρος και την απελπισία. Ο Χούλιο δεν επιθυμεί τέτοιες συμφορές για κανέναν. Και ιδίως για εκείνους που ξέρουν ότι ο συνάνθρωπός μας είναι αδελφός μας. Γι’ αυτό αγαπάμε τόσο πολύ τον Χούλιο.
Χουάν Ρούλφο

 


Μέσος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας ανάλογα την τελική διεύθυνση προορισμού και 10-15 ημέρες για τις παραδόσεις εξωτερικού.
Κωδικός προϊόντος: costazar Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

25,50 20,40

Μοιραστείτε αυτό το στοιχείο:

Περιγραφή

Χούλιο Κορτάσαρ – Η βιογραφία

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.5 kg
Μορφή

Μαλακό εξώφυλλο

Διαστάσεις

16,1x 23.4 εκ.

Εκδόσεις

Κοντύλι

ISBN

978-960-9661-29-4

Επιμέλεια παραγωγής

Δημήτρης Παντελής

Σελίδες

268

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Χούλιο Κορτάσαρ – Η βιογραφία”

General Enquiries

Δεν υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις ακόμα.